Transferuri de vară. Denis Alibec şi Andrei Borza au plecat de la FC Farul

144
Transferuri de vară. Denis Alibec şi Andrei Borza au plecat de la FC Farul - 1-1692178291.jpg

Articole de la același autor

Deşi echipa se află în plină cursă de calificare în grupele Conference League, clubul FC Farul Constanţa a renunţat la doi fotbalişti importanţi.

În vârstă de 32 de ani, Denis Alibec va evolua în continuare în Qatar, la formaţia Muaither SC, câştigătoarea Supercupei în 2003. Transferat în vara anului trecut la Farul, Alibec a avut o contribuţie foarte mare la câştigarea campionatului, în 31 de partide disputate în sezonul 2022-2023 reuşind să înscrie 14 goluri şi să ofere opt pase decisive. Iar în actuala stagiune, în şase partide disputate în tricoul alb-albastru, Alibesc a bifat deja trei goluri şi două pase decisive.

Clubul qatarez l-a prezentat oficial pe Alibec pe site-ul său oficial. Conform comunicatului, atacantul constănţean s-a arătat fericit de transfer, declarând că va face toate eforturile pentru a ajuta clubul să-şi atingă obiectivele.

Alibec este al şaptelea jucător transferat de Muaither SC în vederea sezonului 2023-2024, după uruguayanul Ramon Arias, marocanul Ayman Al-Hassouni, congolezul Guy Mbenza, malianul Mamadou Traore şi algerienii Nassim Benaissa şi Fouad Hanouq.

De asemenea, conducerile cluburilor FC Farul şi Rapid Bucureşti au ajuns la un acord privind transferul fundaşului stânga Andrei Borza la formaţia giuleşteană.

În vârstă de 17 ani, Andrei Borza a debutat în Liga 1 la finalul sezonului 2021-2022, iar de atunci a disputat 45 de partide în tricoul alb-albastru. Şi-a trecut în cont, sezonul trecut, trei goluri şi trei pase decisive, fiind, la numai 17 ani, unul dintre jucătorii de bază ai echipei care a devenit campioana României. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1201 secunde