Triatlonistul Carol Popa, medaliat cu bronz la Cupă Europeană de la Caorle

29254
Triatlonistul Carol Popa, medaliat cu bronz la Cupă Europeană de la Caorle - 1-1715508780.jpg

Articole de la același autor

Încet-încet, Constanţa devine un punct important pe harta triatlonului european şi mondial, iar o contribuţie semnificativă îi revine lui Carol Popa, care a obţinut un rezultat senzaţional la cea mai competitivă Cupă Europeană de juniori, desfăşurată la Caorle (Italia), cu o participare record: 120 de sportivi înscrişi la start.

Sportivul legitimat la CSM Constanţa a condus până cu 100 de metri înainte de linia de sosire, reuşind să recupereze foarte mult la alergare, care a fost cea mai bună din concurs. Carol Popa a fost cronometrat în cinci minute şi 43 de secunde pe distanţa de 1,9 km. Cu un timp total de 24:54 (3:38 înot - 300 m, 13:48 bicicletă - 9,45 km), juniorul constănţean a încheiat cursa pe locul al treilea, obţinând astfel medalia de bronz la cea de-a patra ediţie a competiţiei de pe ţărmul Mării Adriatice.

Colegii săi de club Raul Petre şi Amalia Singuran nu s-au calificat în finale, concurenţa fiind extrem de puternică, dar participarea la o competiţie de asemenea anvergură este un mare câştig pentru ei, la capitolul experienţă.

Antrenorii sportivilor constănţeni sunt Cristi Doicescu şi Gabriel Constantinescu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5201 secunde