Turneu de tenis de masă la Ovidiu, organizat cu succes. 50 de jucători amatori s-au luptat pentru un loc pe podium

10513
Turneu de tenis de masă la Ovidiu, organizat cu succes. 50 de jucători amatori s-au luptat pentru un loc pe podium - fond-ovidiu-tenis-1708956502.jpg

Articole de la același autor

În weekendul care tocmai a trecut, la Ovidiu, a avut loc un eveniment sportiv care a atras atenţia întregii comunităţi. Este vorba despre un turneu de tenis de masă, ajuns la cea de-a patra ediţie, la care au luat parte sportivi amatori din Ovidiu şi din satele Poiana şi Culmea. Evenimentul a fost organizat de Clubul Sportiv Ovidiu în parteneriat cu Primăria Cumpăna.

Au fost prezenţi 50 de jucători la startul competiţiei, iar câştigătorii au fost premiaţi de primarul oraşului Ovidiu, George Scupra, premiile fiind oferite cu ajutorul unui sponsor care a fost alături de competiţie.

S-au oferit vouchere în valoare de 500 de lei pentru primul loc, 300 pentru locul al doilea şi 200 de lei pentru cel de-al treilea loc, vouchere care au constat în echipamente sportive. Aşadar, la categoria seniori au avut loc meciuri extrem de spectaculoase, iar publicul prezent în tribunele sălii de sport din Ovidiu a gustat show-ul din plin.

Locul întâi a fost adjudecat de Sever Cherim, cel care l-a învins în marea finală pe Sebastian Badea.

În finala mică s-au întâlnit Gigi Iani şi Samir Regep, primul

impunându-se şi urcând pe treapta a treia a podiumului.

Disputa a fost una extrem de echilibrată şi pentru locurile 5-8. Cristian Tănase a încheiat pe locul 5, Gheorghe Oncescu pe locul al 6-lea, Andrei Veru s-a clasat pe locul 7, iar George Drăgan pe locul 8.

Competiţia a fost una spectaculoasă şi la nivel de juniori, acolo unde, de asemenea, au avut loc meciuri interesante şi echilibrate.

Medalia de aur a fost adjudecată de Alexandru Scripcaru, cel care l-a învins în finală pe Răzvan Carabuz. În finala mică s-au întâlnit Alexandru Panaite şi Andrei Niţă, primul având câştig de cauză.

La fel ca şi la categoria seniori, şi aici au fost premiaţi şi sportivii care au încheiat competiţia între locurile 5 şi 8.

Cei patru sportivi care au ocupat aceste locuri sunt Eduard Ilie, Sebastian Radu, Lucas Doncea şi Sorin Niţă.

Astfel, oraşul Ovidiu a avut parte de un eveniment sportiv de calitate la care oamenii au răspuns afirmativ şi prezenţa a fost una destul de numeroasă. Ajuns la cea de-a patra ediţie, acest turneu a devenit unul tradiţional, iar organizatorii se aşteaptă ca şi la ediţia din 2025 să existe o prezență cel puţin la fel de numeroasă ca şi în acest an.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9639 secunde