Ultimul "dans" în Liga a 4-a din judeţul Constanţa. Meciuri spectaculoase în finalul sezonului

297
Ultimul

Articole de la același autor

Liga a 4-a din fotbalul constănţean a produs întotdeauna meciuri spectaculoase şi rivalităţi care mai de care mai interesante. Mai este o singură etapă de jucat, chiar dacă se ştie deja campioana judeţului, Axiopolis Cernavodă, care a primit între timp şi trofeul.

Etapa cu numărul 34 a început deja, cu meciul dintre Viitorul Pecineaga şi CS Năvodari, partidă extrem de spectaculoasă care s-a jucat marţi, 23 mai. Năvodari s-a impus cu 6-3 în deplasarea de la Pecineaga şi a încheiat astfel cu zâmbetul pe buze sezonul.

Campioana Axiopolis Cernavodă merge în deplasare la, deja retrogradata, Ştiinţa ACALAB Poarta Albă. Va fi un meci fără miză, dar probabil spectatorii din Poarta Albă vor merge în număr mare la stadion pentru a-i putea vedea la treabă pe Petre Grigoraş şi elevii săi.

AS Portul Constanţa se pregăteşte să primească vizita celor de la CS Viitorul 20 Cobadin, iar CSO Murfatlar va juca acasă cu CS Agigea.

Farul Tuzla şi CSC Mihail Kogălniceanu vor propune un meci foarte interesant, pe litoralul Mării Negre. Totodată, CSO Ovidiu va primi vizita celor de la CS Victoria Cumpăna. Acestea sunt două echipe care nici nu au promovat, nici nu au retrogradat, dar au practicat un fotbal superb pe tot parcursul sezonului.

CS Viitorul Hârşova are meci mare pe teren propriu împotriva celor de la CS Medgidia, în timp ce Sparta Techirghiol va juca acasă cu CS Poseidon Limanu. Ultiimul meci al etapei şi totodată al sezonului este acela dintre CS Lumina şi AS Şoimii Topraisar.

CS Axiopolis Cernavodă a încheiat, aşadar, sezonul pe primul loc, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Sparta Techirghiol, această echipă fiind urmată de CS Năvodari. Medgidia pe 4, Limanu pe 5 şi Portul pe 6, completează următoarea parte a clasamentului.

Hârşova, Ovidiu, Cumpăna şi Cobadin sunt următoarele echipe din clasament, iar ultima parte a tabelului este formată din Murfatlar, Pecineaga, Agigea, Lumina, Mihail Kogălniceanu, Tuzla, Topraisar şi Poarta Albă.

Reamintim că acest clasament este provizoriu, ultima etapă urmând să se dispute după încheierea ediţiei noastre printate.

Aşadar, vom avea parte de un spectacol fotbalistic în această minivacanţă, meciuri cu miză, spectaculoase şi care cresc interesul publicului.


Fotbalul judeţean a fost întotdeauna iubit de microbişti, mai ales că atmosfera poate fi una incredibil de frumoasă, mai ceva ca la meciurile de Liga I, câteodată.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.38 secunde