Un suporter a intrat pe teren și l-a fugărit pe arbitru, după o decizie controversată

537
Un suporter a intrat pe teren și l-a fugărit pe arbitru, după o decizie controversată - 62421005-1706383467.jpg

Articole de la același autor

Incident șocant în timpul meciului Port Vale - Portsmouth, scor 0-1, disputat, sâmbătă, în League One, al treilea eșalon fotbalistic din Anglia, scrie stirileprotv.ro 


Un suporter al echipei gazdă a trebuit să fie imobilizat de jucători şi de persoane din staff după ce l-a fugărit pe arbitru pe teren pentru a-i cere socoteală după o decizie controversată, informează News.ro, care citează Mirror.


Incidentul a avut loc pe finalul jocului, la scurt timp după ce Craig Hicks a acordat un penalty pentru Portsmouth, care a fost transformat cu calm de Colby Bishop. Lovitura sa de pedeapsă s-a dovedit a fi decisivă, liderul League One obţinând victoria cu 1-0.


În urma acestui incident, Port Vale a emis un comunicat: "Clubul de fotbal Port Vale condamnă acţiunile individului care a intrat pe terenul de joc în timpul meciului de astăzi cu Portsmouth. Vom colabora cu autorităţile relevante pentru a ne asigura că va fi toleranţă zero în tratarea acestui caz. Reamintim tuturor suporterilor că pătrunderea pe terenul de joc este o infracţiune penală".


Foto: stirileprotv.ro 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5723 secunde