Agendă handbalistică

Veszprem - HCM, sâmbătă, în direct la Sport.ro

2284
La sfârșitul acestei săptămâni, se vor disputa mai multe partide con-tând pentru fazele superioare ale cupelor europene la handbal masculin.
Pentru constănțeni, cel mai important joc este cel din Ungaria, unde HCM va înfrunta pe MKB Veszprem, în manșa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Meciul are loc sâmbătă, 3 aprilie, de la ora 18.15, fiind transmis în direct de Sport.ro. În tur, la Buzău, maghiarii au câștigat cu 27-23.
Iată și programul celorlalte partide în care sunt implicate echipe românești: sâmbătă, ora 20.30, în direct la Sport.ro: HC Kolubara (Serbia) - Steaua București, în manșa a doua a sferturilor de finală ale Cupei Cupelor (în tur, 26-31); sâmbătă, ora 11.00, în direct la TVR 3: U Bucovina Suceava - RD Slovan Ljubljana (Slovenia), în manșa a doua a sferturilor de finală ale Challenge Cup (în tur, 23-31); sâmbătă, ora 13.30, în direct la TVR 3: Știința Bacău - Sporting Club de Portugal (Portugalia), în manșa a doua a sferturilor de finală ale Challenge Cup (în tur, 24-30).
Tot sâmbătă, de la ora 12.00, în direct la Digi Sport, iubitorii handbalului pot urmări partida dintre naționalele feminine ale României și Ucrainei, care se confruntă în Grupa I preliminară a Campionatului European 2010.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Martie 2010
Stire din Sport : Popeye, să închizi poarta!
Pagina a fost generata in 0.3171 secunde