Victorii pe linie pentru echipele României la tenis de masă

165
Victorii pe linie pentru echipele României la tenis de masă - tenis-masa-juniori-1689502084.jpg

Articole de la același autor

Echipele României au câştigat, sâmbătă, toate cele patru meciuri jucate în grupele Campionatelor Europene de tenis de masă pentru juniori U15 şi U19 de la Gliwice (Polonia), potrivit site-ului Federaţiei Române de Tenis de Masă.

La Under-19, echipa masculină a României a învins Olanda cu 3-1 şi a câştigat Grupa A cu maximum de puncte. După 3-0 cu Suedia şi 3-1 cu Spania, în meciul cu olandezii punctele tricolorilor au fost aduse de Eduard Ionescu (două) şi Iulian Chiriţă.

În competiţia feminină, România a câştigat Grupa A cu trei victorii, 3-0 cu Spania, Belgia şi Suedia. În duelul cu Suedia, Ioana Sîngeorzan, Elena Zaharia şi Bianca Mei-Roşu au adus punctele victoriei.

La Under-15, România a încheiat pe locul secund în Grupa B, cu cinci puncte, după Polonia (şase puncte). După 3-0 cu Bulgaria şi 2-3 cu Polonia, România a trecut sâmbătă de Anglia cu 3-0, punctele fiind reuşite de Robert Podar, Robert Istrate şi de perechea Robert Podar/Robert Istrate.

În întrecerea feminină, România a câştigat Grupa D cu maximum de puncte, în urma victoriilor cu Serbia (3-0), Ungaria (3-1) şi Belgia (3-0). În disputa cu echipa Belgiei punctele României au fost aduse de Andreea Băiaşu, Andreea Jifcu şi de perechea Andreea Jifcu/Vivien Tamaş.

La ediţia de anul trecut, de la Belgrad, bilanţul delegaţiei României a fost de 6 medalii de aur, 1 de argint şi 3 de bronz. La Under-19, bilanţul a fost de 4-1-3, iar la Under-15 de 2-0-0. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9335 secunde