După remiza cu Săgeata

Viorel Tănase a părăsit "corabia". FC Farul caută un nou antrenor!

1911
14
Viorel Tănase a părăsit

FC Farul a rămas fără antrenor principal, după ce Viorel Tănase și-a anunțat, ieri, plecarea de la cârma grupării de pe litoral. Astfel, aventura tehnicianului gălățean pe litoral se încheie după nici patru luni.

Ruptura dintre FC Farul și Viorel Tănase s-a produs în urma unor discuții purtate între conducătorii clubului și tehnicianul gălățean la finalul meciului cu Săgeata Năvodari, jucat sâmbătă, la Constanța, și terminat la egalitate, 1-1. Anunțul a fost făcut ieri, prin intermediul unui comunicat publicat pe site-ul oficial al clubului.
"Am venit la Farul cu un obiectiv îndrăzneț, promovarea, fapt ce m-a determinat să-mi supraevaluez echipa, crezând că se poate mai mult. Nu s-a reușit, așa că am purtat o discuție privind viitorul meu la acest club. În urma discuției cu Marian Diaconescu, am ajuns la un acord. Am stabilit că fără o susținere financiară din partea autorităților și a clubului nu mai pot continua colaborarea. Totuși, am un regret, că se putea mai mult și că nu am demisionat, ci dimpotrivă, mi s-a spus că nu voi mai avea sprijin pe viitor. La acel moment, am căzut de acord să reziliem contractul.
M-am simțit mândru că am antrenat FC Farul, un club de tradiție și cu istorie în fotbalul românesc. În același timp, le mulțumesc și jucătorilor pentru caracterul lor și pentru colaborarea excelentă pe care am avut-o. Le doresc multă baftă în continuare. Am colaborat foarte bine cu toată lumea din club și în primul rând cu președintele Marcel Lică. Rămânem prieteni, nu am reușit un proiect, poate îl reușim pe al doilea", a explicat Viorel Tănase.

Tehnicianul gălățean nu a plecat singur de la FC Farul, alături de el părăsind clubul și secundul și Tudorel Pelin. Până la instalarea unui nou antrenor, de pregătirea echipei se va ocupa fostul fundaș de fier al FC Farul, Ion Barbu.
"Am fost înștiințat de șefii clubului de plecarea domnului Viorel Tănase de la Farul. La această oră, nu știu cine va ocupa funcția de antrenor principal, pentru că nu s-a luat încă nicio decizie, însă până la momentul respectiv eu mă voi ocupa de antrenamente", a declarat Ion Barbu, pentru "Cuget Liber".



Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
giani lasa-ne
23 aprilie 2012
giani lasa-ne

lasa-ne giani ca ai distrus emblema dobrogei , daca nu ai bani la ce mai stai mai astepti niste ponturi la pariuri ?

ttt
23 aprilie 2012
rusine

echipa chiar juca ceva. acum.... pacat.

Alexis
23 aprilie 2012
Tanase e vinovat doar ...

...ca avea mentalitate de invingator...ori la un club de "bondari" nu de rechini cum le ziceti voi nu faci nimic cu asa ceva.Nu era Ferguson sau Guardiola dar era un om dornic de munca si care a pus suflet...d-aia a plecat plangand...am vazut stirile la neptun si plangea...sa le fie rusine tuturor mercenarilor din club....

sarmis
23 aprilie 2012
rusine

sa vina noada sa ceara cotizati 50 ron de jucator si de cantonamente 12 milioane jegosui , ba fratilor pina nu pleaca toti comunisti care au fost pe tinpul lu nea nicu nu avem fotbal in constanta. nu au valoare conducerea de la fc faru nu jucatori , noada dute la teseleanu sa mai iei de la confiscate si sa le vinzi jucatorilor adidas tricouri sorturi ce tupeu aveti de slugi . am jucat 10 ani la farul la juniori acum joaca copilul meu de 11 ani tot noada era si atunci si acum afara cu jegurile astea de antonescu nici dinti in gura nu are si sovaila miroase a bautura turcu are daster are rate spartu trage tare ca toti asteapta desfintarea . bravo lui hagi el cu bani lui a facut realizare fara nasul lui gigi becali rusine farul

23 aprilie 2012
pt pesti

ba la faru se face prostitutie . ce face striparul de iani jiga la club cu 3 femei si cu pirsing in buze , giani ia luat bani lui lazar de la mangalia care sa inpuscat in cap giani traieste cu fata lui ia facut tiganul pe dos lu fata lui cu actele la vile . afara cu sageata lui fane spoitoru.

suporter FC Farul
23 aprilie 2012
Chiar crezi ca Hagi s-a lepadat de finul Becali ???

As vrea sa cred ca este real, insa Hagi este stelist si asa va ramane, fiindca NU Farul l-a lansat in fotbal, ci Steaua, cel putin asa gandeste Gica :) Deci NU Manchester UTD l-a format pe Beckham, ci Real Madrid :)) Beckham tine si cu Manchester si cu Real, insa Hagi tine doar cu Steaua Bucuresti !!

Răspuns la: rusine
Adăugat de : sarmis, 23 aprilie 2012
sa vina noada sa ceara cotizati 50 ron de jucator si de cantonamente 12 milioane jegosui , ba fratilor pina nu pleaca toti comunisti...
Blue Shark
23 aprilie 2012
Adio moldovene !

numa figuri avea in cap... a uitat ca nu a castigat nimic ca jucator si ca experienta la dunarea galati nu inseamna ca esti vreun Lucescu sau Iordanescu... sa aduca in plm un antrenor constantean, un fost fotbalist al Farului....macar pana la vara cand dak se vrea 'CU ADEVARAT PROMOVAREA" SA-L ADUCA ACASA PE GRIGORAS !!!!!!! EL AR VENI LA FARUL ORICAND...E FARIST ADEVARAT ... !!!

suporter FC Farul
23 aprilie 2012
Propuneri de antrenori pentru FC Farul alaturi de Ion Barbu

1.Petre Grigoras 2.Gheorghe Butoiu 3.Lucian Marinof 4.Ioan Sdrobis 5.Cristi Schiopu

suporter FC Farul
23 aprilie 2012
Despre Ioan Sdrobis

Da, stiu ca a dat cativa jucatori la Dinamo, insa a avut un tur fantastic de campionat locul 3, la fel ca Marius Sumudica. Este un paradox cum FC Farul a reusit perfornante bune in turul Ligii 2 si s-a pierdut mereu in retur Este o problema ce trebuie rezolvata la nivelul conducerii administrativa, stabilit un set de reguli si obiective, asa cum au celelalte echipe din Vestul Europei, un presedinte ales pe o perioada de 1-2 ani care aduce antrenor si jucatori si are tinta un obiectiv, promovare, o cupa sau un campionat intern sau salvarea de la retrogradare !!!

Răspuns la: Propuneri de antrenori pentru FC Farul alaturi de Ion Barbu
Adăugat de : suporter FC Farul, 23 aprilie 2012
1.Petre Grigoras 2.Gheorghe Butoiu 3.Lucian Marinof 4.Ioan Sdrobis 5.Cristi Schiopu
Maximus_Farul
23 aprilie 2012
Marinof? Butoiu? Schiopu?

bai voi v-ati lovit la tampla??? pai trebuie antrenori nu d-astia MADE IN CHINA SRL.... cum plm ALRO l-a luat pe Cartu ?! La noi de ce nu se aduce un antrenor calumea? sa vina in plm HIZO de exemplu... sa-ncerce sa-l aduca inapoi pe SUMUDICA... antrenori la care se vede cate ceva... nu orice "mai lasa-ne doamne si cu asta" de kre am tot vazut. Tanase avea ambitie...dar nu e antrenor... Sageata l-a adus pe Sunda.. (ala e expert in promovari) ei l-au pus pe Barbu... Respect total pt BARBONE ca jucator dar echipa e foarte aproape de zona periculoasa si nu trebuiau sa faca experimente in plm... O sa fie o drama totala ce se va intampla in meciurile viitoare...

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Aprilie 2012
Stire din Sport : Fotbal / Viorel Tănase: "Adio Promovare!"
Sâmbătă, 21 Aprilie 2012
Stire din Sport : FC Farul are infirmeria plină
Pagina a fost generata in 0.3542 secunde