Hackerii Anonymous au dezvăluit un document important al ruşilor. Ce scrie despre războiul din Ucraina

624
Hackerii Anonymous au dezvăluit un document important al ruşilor. Ce scrie despre războiul din Ucraina - hepta1530165-1646652424.jpg

Articole de la același autor

Anonymous a dezvăluit documente care arată că războiul împotriva Ucrainei a fost aprobat pe 18 ianuarie. Documentul scurs de la trupele ruse care arată războiul împotriva Ucrainei a fost aprobat pe 18 ianuarie, iar planul inițial a fost de a ocupa Ucraina în perioada 20 februarie – 06 martie, scrie alephnews.ro


Se crede că Anonymous a fost creat în 2003. Grupul „hacktivist” a devenit cunoscut în întreaga lume, organizând proteste, doborând site-uri guvernamentale și scurgând informații private în domeniul public.


Gruparea Anonymous revendică responsabilitatea pentru piratarea „continuă” a site-urilor guvernamentale ruseşti, relatează CNN, în condiţiile în care unele site-uri guvernamentale ruseşti au continuat să nu funcţioneze sâmbătă. Printre site-urile atacate se numără în special Kremlinul şi Ministerul Apărării.

Ei au continuat: "Acesta nu este un război pe care îl poți câștiga, indiferent cât de puternic te crezi. Suntem anonimi, suntem o legiune, așteptați-ne"


Organizația de hackeri Anonymous a anunțat sâmbătă seara că a atacat site-ul FSB, principalul serviciu de informații al Rusiei, moștenitorul KGB. Site-ul nu poate fi accesat, iar căutările pe internet arată acum că nu mai există.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.668 secunde