Noi schimbări la Instagram! Ce a decis compania să facă cu postările utilizatorilor

261
Noi schimbări la Instagram! Ce a decis compania să facă cu postările utilizatorilor - gsmarena001-1648116938.jpg

Articole de la același autor

Instagram a lansat două feed-uri noi pe care utilizaritorii le pot folosi, pe lângă cel al cărui conținut este ales de algoritm. Va fi un feed ordonat cronologic și va mai fi unul care afișează postările creatorilor preferați.

Cum anunța de anul trecut, Instagram a început să implementeze feed-urile în care postările sunt ordonate invers cronologic sau sunt afișate doar pentru favoriți. Lista persoanelor preferate poate să conțină până la 50 de persoane.

Cei care adaugă persoane la favorit e important să știe că aceasta e o operațiune privată. Favoriții unui utilizator nu vor fi notificați și nu vor ști că au fost adăugați pe listă.

Feed-urile noi de conținut vor putea să fie accesate apăsând logo-ul Instagram din partea de sus a ecranului, de unde se poate selecta unul dintre cele trei feed-uri. Atunci când noua facilitate va fi disponibilă, aplicația va afișa o notificare care îl va îndruma pe utilizator și îi va arăta cum funcționează schimbarea feed-urilor.

Instagram spune că face o implementare rapidă. Disponibilitatea noilor feed-uri pentru toți utilizatorii este doar o chestiune de ore. Compania a decis adăugarea celor două feed-uri fiindcă vrea să ofere alternative la feed-ul generat de algoritm, după ce a fost criticat în multe rânduri pentru conţinut afişat, în special celor mici, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4623 secunde