Liga Naţională de baschet masculin, etapa a 25-a

Final dramatic! BC Athletic Neptun a pierdut la limită meciul cu SCM U Craiova

159
Final dramatic! BC Athletic Neptun a pierdut la limită meciul cu SCM U Craiova - 1-1648117509.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de baschet BC Athletic Neptun a fost învinsă, cu scorul de 69-71, de SCM U Craiova, într-o partidă disputată la Sala Sporturilor din Constanţa, contând pentru etapa a 25-a a Ligii Naţionale.

Trupa din Bănie şi-a adjudecat primul sfert, 16-13, însă, până la pauza principală, „Gladiatorii din Tomis” au restabilit egalitatea, după ce s-au impus la trei „lungimi” în sfertul al doilea, 17-14. Soarta întâlnirii s-a scris, practic, în sfertul al treilea, dominat clar de oaspeţi, 25-15. Jucătorii antrenaţi de Alexandru Olteanu au recuperat treptat din handicap, iar suspansul s-a menţinut până în ultimele secunde. Constanţa a pus 24 de puncte pe tabelă, Craiova doar 16, însă victoria la limită a revenit formaţiei vizitatoare.

Andrei Oprean a fost cel mai eficient jucător de la BC Athletic Neptun, terminând partida cu 13 puncte, o recuperare, două pase decisive şi trei intercepţii pentru un indice de eficienţă de 14, urmat de Adika Peter-McNeilly cu 11 puncte, şapte recuperări, două pase decisive şi două intercepţii.

În urma acestei înfrângeri, echipa constănţeană şi-a diminuat considerabil şansele de a ocupa unul dintre primele opt locuri în clasamentul Ligii Naţionale.

Pentru BC Athletic Neptun, urmează două partide extrem de dificile: cu CSM Oradea (locul opt, patru meciuri mai puţin disputate!), sâmbătă, 26 martie, în deplasare, şi cu CSO Voluntari (locul trei), pe 2 aprilie, la Sala Sporturilor.

Foto: Facebook / Baschet Club Athletic Constanţa

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4259 secunde