Baschet / Phoenix CSU Simona Halep porneşte cu prima şansă în duelul cu Olimpia Braşov

175
Baschet / Phoenix CSU Simona Halep porneşte cu prima şansă în duelul cu Olimpia Braşov - 1-1647428393.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep (locul 6, 29 p) susţine, miercuri, 16 martie, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor, partida cu CSTBv CSU Olimpia Braşov (locul 11, 22 p), restanţă din etapa a 18-a a Ligii Naţionale.

Jucătoarele antrenate de sârbul Miroslav Popov pornesc cu prima şansă, victoria fiind singura variantă care le-ar permite să avanseze pe o istorică poziţie patru în clasament.

„O singură săptămână ne mai desparte de finalul sezonului regulat, iar ritmul de joc se menține unul alert.

După victoria din weekend, miercuri ne întoarcem la Sala Sporturilor din Constanța, iar singura variantă este victoria pentru a rămâne în cursa pentru atingerea celei mai importante performanțe din istoria baschetului constănțean.

Chiar dacă acum se află pe o poziție care nu îi face cinste, CSU Olimpia Brașov rămâne una dintre formațiile de tradiție din campionat, care a demonstrat în acest sezon că încă are resursele pentru a putea produce un baschet de calitate”, au transmis reprezentanţii grupării constănţene.

Iar sâmbătă, 19 martie, în etapa a 25-a de campionat, tot la Sala Sporturilor, adversara echipei constănţene va fi CS Rapid Bucureşti (locul 12, 22 p).

Foto: Facebook / Academia Phoenix CSU Simona Halep 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4112 secunde