Toate știrile despre carne în ziarul Cuget Liber Online.

Carne

114 articole cu tagul "carne". Ultima știre adaugata : Marţi, 12 Martie 2024.

OPC
Stire din Social : Resturi de organe, șorici și pielițe.  Ce conțin, de fapt, conservele de carne
20 Ianuarie 2016
Ambalate în etichete "apetisante", conservele de carne au înscrise pe etichete o sumedenie de ingrediente "naturale" prin intermediul cărora producătorii garantează calitatea superioară a produselor. Acestea sunt pentru ...
19 Ianuarie 2016
Iarna, din cauza temperaturilor scăzute, organismul nostru trece prin mai multe schimbări. Are nevoie de mai mulți nutrienți pentru a se încălzi și pentru a deveni rezistent la răcelile specifice sezonului rece. Pe lângă ...
09 Ianuarie 2016
Quinoa, semințe de in, mei, cătină, soia, rucola sunt doar câteva dintre ingredientele pe care vegetarienii le folosesc în prepararea mâncărurilor, în loc de carne de porc, aripioare sau "vrăbioară". În ultimii ani, pe p ...
05 Ianuarie 2016
Acțiunile de supraveghere și control desfășurate de către inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Constanța, în ultima săptămână, s-au materializat prin verificări la 144 obiective - 42 ...
07 Decembrie 2015
Acțiunile de supraveghere și control desfășurate de către inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Constanța, în perioada 23 noiembrie – 4 decembrie 2015, s-au materializat prin ver ...
13 Noiembrie 2015
Organizația Mondială a Sănătății a plasat carnea procesată în grupul 1 de risc, alături de tutun, azbest și gaze de eșapament. Paradoxal, nici nu recomandă vegetarianismul, carnea fiind o sursă importantă de proteine, vi ...
Cuget Liber -
30 Octombrie 2015
Recentul raport al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) în care se menționează că produsele din carne procesată și carnea roșie sunt alimente posibil cancerigene nu trebuie primit cu "isterie" și nu înseamnă că este c ...
01 Iulie 2015
 În anul 2014, în abatoarele din România au fost tăiate mai multe animale (exceptând bovinele) și păsări decât în 2013, iar producția de lapte colectat de la exploatațiile agricole a crescut. Sacrificările de b ...
Stire din Economie : Producătorii și procesatorii de carne și lapte s-au reunit la Poiana Brașov
04 Iunie 2015
La hotel "Alpin", din Poiana Brașov, se desfășoară EXPO Conferința Internațională Meat&Milk 2015. Tema reuniunii este: politicile de sprijin, retehnologizarea și performanța - priorități pentru ieșirea din impas.Pa ...
Cuget Liber -
18 Aprilie 2015
Prețul cărnii de piton, crocodil sau struț s-ar putea să rămână la același preț. Toate produsele exotice ar putea să nu beneficieze de TVA redus la 9 la sută.Consumul scăzut este motivul invocat în întâlnirile dintre guv ...
19 Martie 2015
Administrația de Stat pentru Supravegherea Certificării și Acreditării din China a aprobat importurile de carne de porc din România, a anunțat premierul Victor Ponta. "Deci, dacă reușim ce ne-am propus de atâta timp, să ...
Stire din Economie : Producția de carne a crescut față de ianuarie 2014
06 Martie 2015
În luna ianuarie 2015, față de luna decembrie 2014, numărul porcinelor și al ovinelor si caprinelor sacrificate a scăzut de aproape 4 ori. Numărul animalelor și al păsărilor sacrificate și greutatea în carcasă a acestora ...
17 Februarie 2015
Contrar aparențelor, suprafețele calde nu sunt cea mai smart alegere pentru a decongela carnea, ci tocmai apa rece. Așadar, pune carnea într-un vas cu apă rece și în cel mai scurt timp va fi gata pentru a fi pusă pe grăt ...
12 Februarie 2015
Deputații PNL Nini Săpunaru și Tinel Gheoghe au anunțat, astăzi, depunerea unei propuneri legislative pentru introducerea sistemului taxării inverse pentru carne, în mod similar cu cea pentru cereale, măsură care potrivi ...
Cuget Liber -
14 Ianuarie 2015
V-ați întrebat vreodată ce trebuie să știm când gătim la cuptor carnea de pasăre? Chiar dacă poate părea banal și la îndemâna oricui să gătească pe bază de carne de pasăre, specialiștii Bucataras.ro sunt de părere că lu ...
Cuget Liber -
30 Decembrie 2014
Legătura dintre consumul de carne roșie și apariția cancerului ar putea fi realizată de o moleculă de zahăr din acest tip de carne, potrivit unui studiu recent, care a fost citat de dailymail.co.uk, citat de Mediafax.O s ...
19 Decembrie 2014
În această dimineață, polițiști specializați în investigarea criminalității economice acționează, la nivel național, pentru prevenirea și combaterea ilegalităților ce se comit în domeniul sacrificării animalelor și comer ...
17 Decembrie 2014
Peste 120 de magazine, depozite alimente și piețe au fost vizate de controale inspectorilor Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Constanța, în ultima săptămână. Au fost verificate trei unităț ...
Cuget Liber -
24 Noiembrie 2014
Asociația Română a Cărnii cere Parlamentului reducerea la 5 procente a TVA pentru carne și produsele din carne. Asociația cere aprobarea, prin vot, a unei inițiative legislative de completare a legii Codului Fiscal, ...
14 Octombrie 2014
Ultima găselniță în domeniul cărnii, respectiv a celor care vând carne, este un fel de lipici care unește resturile mai mici de carne. Bucățile de carne mici sunt "prăfuite" cu această soluție, după care sunt ținute laol ...
Cuget Liber -
19 Septembrie 2014
Specialiștii în gastronomie sunt de părere că unul dintre secretele unei fripturi gustoase și fragede este și modul de îmbibare și maturare a produselor alimentare pentru o perioadă de timp, într-un amestec, umed sau usc ...
15 Septembrie 2014
După ce a introdus cea de a treia sesiune de Bacalaureat și admiterea la facultate fără diploma de Bac, după ce a legiferat amnistia fiscală și reducerea CAS cu 5% pentru angajatori, coaliția guvernamentală se pregătește ...
Cuget Liber -
14 August 2014
Oficialii danezi suspectează că o ruladă de porc denumită Rullepoelse, contaminată cu Listeria, a provocat moartea a 12 persoane, relatează BBC News Online.Oficialii din domeniul sănătății încearcă să stabilească dacă vr ...
09 August 2014
În iunie 2014 comparativ cu aceeași lună din 2013, numărul total de bovine sacrificate și greutatea lor în carcasă au crescut cu 25,9%, respectiv cu 37,2%. În cazul porcinelor sacrificate, numărul și greutatea în carcasă ...
Cuget Liber -
06 August 2014
Rusia a suspendat importurile de carne de vită și de bovine din România. Autoritatea sanitar-veterinară din Federația Rusă a precizat că decizia este temporară și a fost cauzată de o epidemie de encefalopatie spongiformă ...
Cuget Liber -
07 August 2014
Începând de ieri, Rusia a suspendat importurile de carne de vită și de bovine din România. Autoritatea sanitar-veterinară din Federația Rusă a precizat că decizia este temporară și a fost cauzată de o epidemie de encefal ...
21 Iulie 2014
Carnea se introduce la bebelusul sanatos o data cu initierea diversificarii, la putin timp dupa piureul de legume. Ca si galbenusul de ou, ea aduce proteine de buna calitate, asemeni tuturor proteinelor animale. Insa nu ...
Stire din Diverse : Când începeți să-i dați bebicului cărniță
Cuget Liber -
12 Iulie 2014
Momentul în care începe diversificarea alimentației bebelușilor reprezintă startul pentru noi obiceiuri alimentare, ce vor influența dezvoltarea organisumului pentru toată viața.Se știe cu exactitate că primele 4-6 luni ...
Cuget Liber -
02 Iulie 2014
Rusia interzice importul de carne de vită din România. Autoritățile de la Moscova invocă boala vacii nebune. Potrivit acestora, există o epidemie în România care a fost consemnată de Biroul Internațional pentru EPIZOOTII ...
Cuget Liber -
03 Iulie 2014
Rusia interzice importul de carne de vită din România. Autoritățile de la Moscova invocă boala vacii nebune. Potrivit acestora, există o epidemie în România care a fost consemnată de Biroul Internațional pentru EPIZOOTII ...
Pagina a fost generata in 0.3055 secunde