Supraviețuire miraculoasă în Mati. Câine găsit în viață în orașul ars

de Cuget Liber Miercuri, 01 August 2018 153
În Grecia încă mai sunt căutați unii dintre oamenii dispăruți în timpul incendiilor de săptămână trecută. Echipelor de salvatori li s-au alăturat și voluntarii unor asociații de protecție a animalelor. În Mati, orașul care a fost aproape integral ars, aceștia au găsit un supraviețuitor, scrie digi24.ro

Diana Topali, voluntar: Era în stare de șoc. La fiecare mișcare ne mârâia și ne mușca. I-am dat mâncare și m-a mușcat de mână. Reacționa agresiv la orice mișcare. L-am lăsat să doarmă. Doar bea apă și dormea. Apoi i-am dat ceva bun, ne-am dat seama ce-i place și ne-am împrietenit.
Artemis Kyriakopoulou, voluntar: Am plâns, și ceilalți voluntari la fel. Să găsești, într-o zonă atât de devastată unde totul e mort, ceva atât de viu, care mai are speranță în el! Din păcate au murit multe animale. Am crezut să vom salva mai multe, dar din păcate au fost carbonizate. Unele animale au avut noroc să aibă doar arsuri la lăbuțe, altele n-au avut nimic, așa că doar le-am dat mâncare și, din păcate, au mai fost și cele precum Loukoumakis care erau destul de arse. Bineînțeles, am găsit câini și pisici într-o stare și mai proastă, atât de arși încât blana devenise una cu pielea.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei