10 persoane aflate într-un camping au murit în urma unei alunecări de teren în Malaezia

63
10 persoane aflate într-un camping au murit în urma unei alunecări de teren în Malaezia - alunecaremalaezia-1671215667.jpg

Articole de la același autor

Cel puţin 10 persoane au murit după ce o alunecare de teren s-a produs vineri în perimetrul unui camping din Malaezia, potrivit DPA şi AFP.

Agenţia naţională pentru gestionarea dezastrelor din această ţară a precizat într-un mesaj publicat pe Facebook că 60 de persoane au fost salvate de la locul dezastrului. Şapte persoane au fost rănite, a adăugat agenţia.

„Eforturile pentru găsirea şi salvarea a încă 25 de victime continuă”, au adăugat reprezentanţii agenţiei malaeziene.

Salvatorii cred că 94 de persoane care se aflau într-un camping din oraşul Batang Kali, situat la circa 50 de kilometri nord de Kuala Lumpur, au fost surprinse de o alunecare de teren, care s-a produs la ora locală 03:00 (19:00 GMT, joi).

Alunecările de teren sunt frecvente în Malaezia şi se produc după ploile torenţiale care se înregistrează la finalul anului. Cu toate acestea, niciun episod de ploi puternice nu a fost înregistrat în noaptea de joi spre vineri la Batang Kali, scrie AFP.

Guvernul local a impus legi stricte în ceea ce priveşte construcţiile realizate pe versanţii dealurilor, însă alunecările de teren continuă să se înmulţească din cauza condiţiilor meteo defavorabile.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0994 secunde