Adevăratele condiții de care va avea parte Elena Udrea în închisoare, în România

864
4
Adevăratele condiții de care va avea parte Elena Udrea în închisoare, în România - udrea-1655023513.jpg

Articole de la același autor

Elena Udrea va beneficia de cele mai bune condiții în pușcăria din România, potrivit Realitatea.net


Elena Udrea va ajunge în țară zilele următoare, după ce s-a decis extrădarea ei. Chiar dacă va fi încarcerată, Udrea va avea parte de cele mai bune condiții, spune Cosmin Dorobanțu, reprezentantul Sindicatului Penitenciarelor.

"Elena Udrea va fi cazata la Târgșor, într-o cameră care îi va asigura 4 m pătrați pentru că aglomerarea nu e atât de mare ca în cazul persoaneor masculine. Pe toată perioada detenției vă pot asigura că Udrea va beneficia de o celulă dotată corespunzător. I se va asigura un telefon cu care poate lua legătura cu mediul de suport, de unde poate suna la 10 persoane din exterior sau interiorul României, cu o durată de o oră pe zi. Va avea 4 convorbiri online pe lună de 40 de minute. Aceasta va beneficia de apă potabilă permanent, apă caldă în funcție de orarul aprobat de director, va fi cazată cu persoane care au avut aceleasi profesii ca fostul politician. Va benefica de tratament medical de cea mai buna calitate", a declarat Cosmin Dorobanțu, reprezentant al Sindicatului Penitenciare. 


Comentează știrea

Dorel
12 iunie 2022
MITITICA

Nuțico nu ți-a ieșit pasiența. Te așteaptă mititica. Nici boschetaru Băsescu nu ți-a fost de ajutor. Câte cărți ai să scrii ? Din 6 faci măcar 2 ?

DNA
12 iunie 2022
Pușcariașii nesimtiți

Este o escroacă dovedită si condamnata definitiv, ce atata văicareala, vrea la hotel ? E sensibila mimoza, dar cand fura si zeciuia nu stia ca El e sus si vede iarnota de plata nu a intarzia. Toate jivinile care au jefuit tara asta si acum sunt puscariasi , se dau afectati , sunt bolnavi , sufera , sunt victime politice. Ba rahatilor si curve ordinare , comunistii adevarati pana in 45 si partidele de dreapta dupa 45 , oamenii harnici cu gospodarii care au fost etichetati giauri au fost persecutati , au suferit prin puscarii. Voi leprelor, care ati furat la drumul mare, fara jenă si maxim de aroganti , trebuie sa fiti pusi la munca grea , la sapat santuri si la spart piatra, inmina de uraniu si la scos carbuni. Șobolani nenorociți !

Gigel
13 iunie 2022
CHIFTELE

Blondino să-mi trimiți pe whatsapp care e fereastra celulei că vreau să-ți arunc cu praștia niște chiftele, să mai îmbunătățești bularcaua de la mititica. Ce chiftele îți plac, de porc, vită sau combinat ?

Pagina a fost generata in 0.5554 secunde