Adrian Câciu: “Investeşte româneşte” trebuie să devină o realitate, prin investiţii susţinute şi de Guvern

421

Articole de la același autor

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu, spune că ”Investeşte româneşte” trebuie să devină o realitate în cel mai scurt timp prin investiţii susţinute şi de Guvern în industria din România, el arătând că această industrie aduce un aport în PIB de peste 25%, procent care ne situează peste media Uniunii Europene.


”Investeşte româneşte trebuie să devină o realitate în cel mai scurt timp prin investiţii susţinute şi de Guvern în industria din România. O industrie care aduce un aport în PIB de peste 25%, procent care ne situează peste media Uniunii Europene, aport despre care foarte puţini vorbesc şi mult mai puţini au fost decis să îl sprijine şi să îl dezvolte”, scrie ministrul Adrian Câciu pe Facebook.


Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene precizează că România produce la standarde înalte şi este competitivă la nivel mondial.


”Avem motive să ne mândrim cu industria şi cu produsele fabricate în România. Şantierul Naval Constanţa, unde azi împreună cu Prim-ministrul Marcel Ciolacu şi Simona Bucura Oprescu, ministrul muncii, ne-am aflat în vizită guvernamentală, se situează pe primul loc în Europa şi pe locul 3 în lume la construcţia de tancuri petroliere şi chimice, de ultimă generaţie. Vom continua actiunea de sprijin a companiilor care produc valoare adăugată în România prin scheme de ajutor de stat, prin finanţări europene sau programe naţionale sectoriale pentru că doar aşa România se va dezvolta sustenabil şi structural”, spune ministrul Câciu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5536 secunde