Anunț de ultimă-oră din Canada. Ce se întâmplă cu toate zborurile din și spre această țară

244
Anunț de ultimă-oră din Canada. Ce se întâmplă cu toate zborurile din și spre această țară - avioncanadazboruri97328900-1492166014.jpg

Articole recomandate

Canada a anunțat că nu va tolera îndepărtarea forțată a pasagerilor din zborurile suprarezervate ale avioanelor aparținând companiilor aeriene care operează în această țară, așa cum s-a întâmplat cu medicul bătut și scos cu forța din o aeronavă a companiei United Airlines.


Ministrul canadian al Transporturilor, Marc Garneau, a trimis o scrisoare companiilor aeriene prin care a avertizat că în acest stat nu va fi permis un incident precum cel petrecut la începutul acestei săptămâni în Statele Unite, la bordul unui avion aparținând United Airlines.


"Sunt convins ați fost la fel de tulburați ca și mine și ca toți canadienii după incidentul îngrozitor ce a avut loc la bordul zborului United la începutul acestei săptămâni, când un pasager a fost îndepărtat forțat din scaunul său. Vă scriu astăzi pentru a vă transmite că un astfel de incident este inacceptabil în Canada", a afirmat Garneau, citat de agerpres.ro.

Avertismentul nu se adresează numai companiilor canadiene, ci și celor internaționale care operează zboruri în și din acest stat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0678 secunde