Ben Wallace se retrage din cursa pentru succesiunea lui Boris Johnson

111
Ben Wallace se retrage din cursa pentru succesiunea lui Boris Johnson - ben-1657458337.jpg

Articole recomandate

Ministrul britanic al apărării, Ben Wallace, unul dintre candidaţii favoriţi pentru a-i succeda premierului Boris Johnson, a anunţat, sâmbătă, că a luat decizia de a nu se prezenta în competiţia pentru şefia partidului şi a guvernului, potrivit agenţiei AFP, consultată de Agerpres.
 

Wallace (52 de ani) crescuse în ultimele luni în calitate de cel mai popular membru al guvernului printre membrii Partidului Conservator, depăşind-o pe şefa diplomaţiei Liz Truss, potrivit Conservative Home, datorită modului în care a gestionat criza din Ucraina.
 

„După ce m-am gândit bine şi am discutat cu colegii mei şi familia mea, am luat decizia să nu intru în cursa pentru conducerea Partidului Conservator. Nu a fost o alegere uşor de făcut, dar mă concentrez pe munca mea actuală şi pe asigurarea securităţii acestei mari ţări”, a explicat Wallace pe Twitter.

Patru parlamentari conservatori şi-au confirmat până acum oficial dorinţa de a fi următorul lider, dar se aşteaptă să candideze şi alţi aproximativ 12 pentru aceasta funcţie. Wallace nu a spus cui i-ar acorda sprijinul său. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4317 secunde