Simona Halep a câștigat finala turneului de la Kristienhamn

Concurs Campioana Nordului

223

Articole de la același autor

Suedia este la picioarele Simonei Halep, după ce jucătoarea de tenis a devenit noua campioană a turneului feminin de la Kristienhamn. Constănțeanca și-a început parcursul de excepție cu sesiunea de calificări și a încheiat aventura scandinavă cu triumful din finală.

La numai 16 ani, Simona Halep are în față o carieră strălucitoare, iar 2008 este anul "exploziei". Sportiva de la CS Mamaia Idu / LPS "Nicolae Rotaru" CSS merge din victorie în victorie și, după ce s-a încoronat cu titlul de "prințesă a Roland Garros-ului", a obținut, week-end-ul trecut, o nouă mare performanță, de data aceasta în ținuturile din Nord.
Junioara antrenată de Liviu Panait a câștigat finala turneului feminin de la Kristienhamn (Suedia), competiție pe zgură, dotată cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari, impunându-se, sâmbătă, în două seturi, scor 6-3, 6-2, în fața Annei Schaefer (Germania, cap de serie nr. 5). În semifinale, constănțeanca a avut… liber, pentru că adversara sa, Johanna Larsson (nr. 2), reprezentantă a țării gazdă, s-a retras din concurs.
Săptămâna trecută, Simona Halep ocupa locul 493 în ierarhia WTA. Grație titlului din Suedia, dobrogeanca a primit 26 de puncte, cu ajutorul cărora va urca până în apropierea poziției 350.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6788 secunde