Alegeri în Rusia

Comisia electorală a găsit nereguli în lista de semnături cu susţinătorii candidatului Boris Nadejdin

107
Comisia electorală a găsit nereguli în lista de semnături cu susţinătorii candidatului Boris Nadejdin - comisia-1707064425.jpg

Articole de la același autor

Comisia electorală din Rusia a descoperit nereguli pe lista de semnături predată de candidatul antirăzboi Boris Nadejdin pentru a-i susţine candidatura împotriva lui Vladimir Putin la viitoarele alegeri de la jumătatea lunii martie, informează agenţia Reuters.

Date fiind dominaţia lui Putin şi controlul acestuia asupra statului, nimeni nu se aşteaptă ca Nadejdin (60 de ani) să câştige dacă i se va permite să candideze.

Însă Boris Nadejdin a devenit candidatul preferat al unor ruşi care se opun războiului din Ucraina, pe care Moscova îl numeşte „operaţiune militară specială”.

Pentru ca Nadejdin să poată participa la scrutinul din 15-17 martie, Comisia electorală trebuie să aprobe lista cu cel puţin 100.000 de semnături strânse din Rusia.

Vicepreşedintele Comisiei electorale, Nikolai Bulaev, a afirmat că pe listele depuse de unii candidaţi se află numele unor persoane decedate. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4641 secunde