Donald Trump s-a predat oficial autorităților. El devine primul președinte acuzat penal din istoria SUA

217
Donald Trump s-a predat oficial autorităților. El devine primul președinte acuzat penal din istoria SUA - ptc4mczoptq0mczoyxnopta3mgqwn2jj-1680631626.jpg

Articole de la același autor

Este o zi lungă pentru fostul președinte american, Donald Trump care a ajuns la tribunalul din New York unde s-a predat în mod oficial autorităților. Acesta urmează să fie amprentat și fotografiat, urmând apoi să apară în fața judecătorului, unde i se vor comunica cele 30 de capete de acuzare, scrie BBC. După această procedură, fostul președinte va fi, cel mai probabil, eliberat cu anumite restricții de călătorie.


În cursul acestei zile, Trump a calificat aducerea sa în fața instanței drept "o zi tragică pentru republica noastră" într-un e-mail trimis persoanelor care sunt abonate la newsletterul său.


Trump a fost trimis în judecată în urma unei anchete care a urmărit aventura acestuia din 2006 cu Stormy Daniels, o actriță de filme pentru adulți. Pentru a-i cumpăra tăcerea, avocații fostului președinte american au plătit 130.000 de dolari.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0264 secunde