Făina de greiere a apărut în România. Prețul uriaș pentru 100 de grame

792
Făina de greiere a apărut în România. Prețul uriaș pentru 100 de grame - faina-1674407792.jpg

Articole de la același autor

Făina de greiere a aparut în România si se vinde la un pret exorbitant. Suta de grame de produs costa aproape 100 de lei. Produsul ca îi șochează pe români este comercializat de o firmă care se ocupă cu produse Bio, potrivit Realitatea


Potrivit descrierii, făina de greieri se prepară din greieri mari fară aripi. Un exoschelet nu este încă format, astfel că insectele sunt mai ușor de digerat. Făina proteică din greieri are o ușoară aromă umami de nucă și este bogată în proteine, scriu comercianții.

Făina de greieri este fără aditivi, chimicale sau conservanți și fără antibiotice „spre deosebire de creșterea animalelor, insectele nu prezintă risc la bacterii”.

Făina este făcută 100% din greieri și conține proteine de aceeași calitate ca și carnea de vită (70% proteine), are mai mult omega-3 și omega-6 decât somonul (20% acizi grași).

Comercianții țin să precizeze că oamenii sunt „genetic diferiți față de greieri și nu există pericolul să putem lua vreo boală de la ei”, astfel încât prin ingestie nu putem să ne infectăm cu Covid, gripă porcină sau boala vacii nebune.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5686 secunde