Fiica lui Bruce Willis a scris despre boala tatălui ei: "A început cu un fel de vagă lipsă de reacţie"

520
Fiica lui Bruce Willis a scris despre boala tatălui ei:

Articole de la același autor

Una dintre fiicele lui Bruce Willis a scris despre demenţa tatălui ei într-un eseu lung pentru Vogue, conform news.ro.

Familia lui Willis, în vârstă de 68 de ani, a anunţat în martie 2022 că actorul se va retrage din actorie din cauza diagnosticului său de afazie, o tulburare de limbaj cauzată de leziuni cerebrale care afectează capacitatea unei persoane de a comunica.

„Ştiu că ceva nu era în regulă de mult timp”, scrie Tallulah Willis, 29 de ani. „A început cu un fel de vagă lipsă de reacţie, pe care familia a atribuit-o pierderea auzului. Când această lipsă de răspuns s-a extins, scrie Willis, ea a luat-o personal, presupunând că tatăl ei „îşi pierde interesul” din cauza noii sale familii: soţia sa, Emma Heming Willis şi cei doi copii ai lor.

„Creierul meu de adolescent s-a torturat cu nişte calcule greşite”, scrie Willis. „Nu sunt suficient de frumoasă pentru mama mea, nu sunt suficient de interesantă pentru tatăl meu”.

Tallulah Willis continuă explicând că a suferit de anorexie timp de patru ani, după perioade de depresie şi dependenţă de alcool. „Recunosc că am întâmpinat declinul lui Bruce în ultimii ani cu un fel de evitare şi negare de care nu sunt mândră, dar adevărul este că eu însămi eram prea bolnavă ca să mă descurc”.

Emma Heming Willis le-a cerut recent paparazzilor să nu mai facă fotografii cu soţul ei, deoarece persoanele cu demenţă se pot dezorienta din cauza blitz-urilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3186 secunde