Imagini ireale surprinse în Turcia. O bărcuță s-a "duelat” cu iahtul unui oligarh rus

234
Imagini ireale surprinse în Turcia. O bărcuță s-a
Imagini ireale au fost surprinse în Turcia, în momentul în care unul din iahturile lui Roman Abramovici se pregătea să acosteze în port. Câțiva tineri ucraineni au încercat să oprească iahtul poziționându-se cu barca chiar în fața ambarcațiunii gigant. Duelul între iahtul lui Abramovici și bărcuța ucrainenilor a durat minute bune. Iar un ucrainean a încercat să scufunde iahtul de lux al unui oligarh rus din răzbunare pentru războiul cu Rusia. Acesta a fost arestat și eliberat ulterior. 


Potrivit Realitatea.net tinerii ucraineni, membri ai unui club de iahtmani, nu au putut să stea indiferenți la vederea ambarcațiunii uriașe a lui Roman Abramovici, aflat pe lista oligarhilor rusi sanctionați. S-au urcat într-o barcă și au împiedicat yahtul să înainteze spre portul Bodrum. Fluturând steagul Ucrainei au strigat "Nu eşti binevenit aici. Nu războiului în Ucraina. Pleacă barcă rusească, pleacă!"

A fost protestul lor față de invazia Rusiei în țara lor. În ciuda diferenței uriașe dintre cele două ambarcațiuni, tinerii nu s-au lăsat și a fost nevoie de intervenția poliției.

Roman Abramovici și-a adus două dintre iahturi în Turcia, țară care nu aplică sancțiunile europene.Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8513 secunde