KCNA: „Sincere mulţumiri, exprimate de Kim lui Putin după vizita în Rusia”

683
KCNA: „Sincere mulţumiri, exprimate de Kim lui Putin după vizita în Rusia” - 1-1695022009.jpg

Articole de la același autor

Liderul nord-coreean Kim Jong Un şi-a exprimat „sincerele mulţumiri” preşedintelui rus Vladimir Putin, în timpul călătoriei sale de întoarcere după o vizită de aproape o săptămână în Rusia, informaează media de stat, citate de agenţia AFP.

Centrată pe apărare, deplasarea numărului unu nord-coreean în Extremul Orient rus a scos la iveală potenţiale legături militare între cele două ţări, Kim Jong Un trecând în revistă o serie de echipamente, precum rachete spaţiale sau submarine ruseşti. Cei doi lideri au mers atât de departe încât şi-au oferit simbolic reciproc o puşcă.

Călătoria a reînviat de asemenea temerile occidentale că această ţară izolată dotată cu arma nucleară ar putea furniza Moscovei arme pentru atacul ei asupra Ucrainei.

La finalul acestei vizite, Kim „şi-a prezentat sincerele mulţumiri preşedintelui Putin şi liderilor ruşi pentru atenţia deosebită şi ospitalitatea lor cordială”, a informat agenţia oficială de presă nord-coreeană KCNA. El a urat de asemenea „prosperitate Rusiei şi bunăstare poporului ei”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5353 secunde