Kremlin: Vladimir Putin pledează pentru consolidarea cooperării cu Coreea de Nord în toate direcţiile

187
Kremlin: Vladimir Putin pledează pentru consolidarea cooperării cu Coreea de Nord în toate direcţiile - 1-1694334464.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele rus Vladimir Putin l-a felicitat pe liderul nord-coreean Kim Jong Un la cea de-a 75-a aniversare a proclamării Republicii Populare Democrate Coreene, pledând pentru întărirea cooperării bilaterale în toate direcţiile, a anunţat Kremlinul, potrivit agenţiei AFP.

„Sunt convins că, graţie eforturilor noastre comune, vom continua să consolidăm legăturile bilaterale în toate direcţiile”, a declarat Putin în mesajul de felicitare adresat lui Kim. „Aceasta corespunde în întregime intereselor popoarelor noastre şi ajută la asigurarea securităţii şi stabilităţii în Peninsula Coreeană şi în Asia de Nord-Est”, asigură liderul rus.

Coreea de Nord a organizat, sâmbătă, o paradă paramilitară pentru a marca cea de-a 75-a aniversare a proclamării regimului nord-coreean, la care au participat delegaţii rusă şi chineză şi la care a asistat şi liderul Kim Jong Un, a relatat agenţia oficială de presă KCNA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6404 secunde