Rusia afirmă că a distrus cinci drone navale ucrainene ce vizau o navă de patrulare rusă în Marea Neagră

134
Rusia afirmă că a distrus cinci drone navale ucrainene ce vizau o navă de patrulare rusă în Marea Neagră - 1-1694675779.jpg

Articole de la același autor

Rusia afirmă că a distrus cinci drone navele ucrainene în Marea Neagră în noaptea de miercuri spre joi, precum şi mai multe drone aeriene în peninsula anexată Crimeea şi în vestul Rusiei, fără a anunţa victime în acest stadiu, informează agenţia AFP.

„Joi, în jurul orei locale 05:00 (02:00 GMT), forţele armate ucrainene au încercat să atace în Marea Neagră, cu cinci drone navale, nava de patrulare «Serghei Kotov» a Flotei ruse de la Marea Neagră”, a anunţat Ministerul Apărării rus.

Cele cinci drone au fost distruse de tiruri ale navei ruse, a adăugat ministerul, fără a informa despre eventuale victime sau pagube materiale.

Nava de patrulare „Serghei Kotov” a mai fost vizată de Kiev de cel puţin două ori vara aceasta, potrivit Moscovei.

Apărarea rusă a afirmat, miercuri seară, că a distrus trei drone ucrainene navale în Marea Neagră, fără a preciza ce vizau acestea. Joi dimineaţa, aceeaşi sursă a anunţat că a distrus trei drone de acelaşi timp ce încercau să atace un detaşament de nave ale Flotei ruse.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3842 secunde