La ce alimente a renunţat Nicoleta Luciu: „Cică îmbătrânești de la ele, eu vreau să fiu veșnic tânără”

379
La ce alimente a renunţat Nicoleta Luciu: „Cică îmbătrânești de la ele, eu vreau să fiu veșnic tânără” - luciu-1667841866.jpg
La ce alimente a renunţat Nicoleta Luciu. Bruneta, în vârstă d 42 de ani, recunoaşte că metabolismul nu mai este ca la 20 de ani, astfel, trebuie să fie mult mai atentă la ce mănâncă, pentru că se vede imediat, potrivit RomâniaTV


La ce alimente a renunţat Nicoleta Luciu. Vedeta și-a dezvăluit unul dintre secrete, prin care reuşeşte să se menţină în formă. A ales să renunțe la carne și lactate și a mărturisit că este vegetariană. Din dorința de a fi veșnic tânără, cu o siluetă „trasă prin inel”, și-a schimbat stilul alimentar.


În doar șase săptămâni, a reușit să slăbească în jur de 30 de kilograme. În perioada respectivă, a consumat supă de pui, compot și ceai.

”Am un baton pe care trebuie să-l împart în trei, o gură la șase ore. Am mâncat două banane azi. Eu nu mânânc decât să pot să merg pe stradă. Eu vreau să fiu veșnic tânără, de câțiva ani nu mai mănânc carne, nu mai mănânc lactate, cafeină, proteină, am trecut pe vegetal.


Cică îmbătrânești de la ele. Până la 20 de ani mâncam orice voiam și nu se punea un gram pe mine, aveam 48 de kilograme la un moment dat, la 1,76 m, iar brusc după am pus. Ca să slăbesc 30 de kilograme în 6 săptămâni am băut numai ceai, compot și supă de pui”, a povestit Nicoleta Luciu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 06 Ianuarie 2015
Stire din Monden : Dietele au băgat-o în perfuzii!
Luni, 08 Septembrie 2014
Stire din Monden : Nicoleta Luciu se operează la ochi
Pagina a fost generata in 1.2795 secunde