Lavrov a refuzat să răspundă întrebărilor reporterului CNN. I-a tăiat microfonul

364
Lavrov a refuzat să răspundă întrebărilor reporterului CNN. I-a tăiat microfonul - lavrovrefuz-1645814847.jpg

Articole de la același autor

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a refuzat, în cadrul unei conferințe de presă, să-i acorde dreptul la o întrebare corespondentului CNN din Ucraina înaintea unei jurnaliste din China, spunând că nu este politicos, lucrează în Ucraina și a fost contaminat cu acest virus al nepoliteții. Reporterul CNN din Kiev l-a întrebat pe oficialul Kremlinului dacă Rusia plănuiește decapitarea actualului guvern ucrainean.

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a ținut o conferință de presă, vineri, la Moscova, după o întâlnire cu oficiali ai autoproclametelor republici Donețk și Lugansk.

Conferința de presă a avut loc în sistem videoconferință.

Când a venit rândul jurnalistei CGTN din China să pună o întrebare, a intervenit corespondentul CNN din Ucraina, Mathew Chance, care a spus că este în Kiev, iar capitala este bombardată. „Este posibil să adresez și eu o întrebare, îmi cer scuze, pentru că mă aflu într-o situație cam complicată?”.

Serghei Lavrov: „Nu e politicos. Lucrează în Ucraina, așa că acum este contaminat cu acest virus al nepoliteții. Organizația din China are cuvântul. CNN după BBC, asta este prea mult".

Mathew Chance, corespondent CNN în Kiev: „Domnule Lavrov, sunt în Kiev acum iar Kievul este bombardat”.

Imediat după fraza rostită de reporterul CNN, microfoul acestuia a fost tăiat şi nu a mai putut adresa întrebări.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8312 secunde