Meghan Markle a mers la locul masacrului din Texas

72
Meghan Markle a mers la locul masacrului din Texas - meghan-1653677423.jpg

Articole de la același autor

Meghan Markle, soţia prinţului Harry al Marii Britanii, a mers la Uvalde, joi, în locul unde a avut loc atacul comis într-o şcoală primară din acest oraş din statul american Texas, în urma căruia 19 copii și doi adulți au fost uciși.

Ducesa, în vârstă de 40 de ani, a depus un buchet de flori în faţa unui memorial improvizat dedicat victimelor masacrului, relatează AFP, citată de Agerpres. Ea s-a plimbat apoi în zona din apropierea şcolii, unde sunt depuse cruci albe pe care sunt scrise numele victimelor atacului armat, în care au fost ucişi 19 copii şi doi adulţi.

Un purtător de cuvânt a declarat că Meghan Markle s-a deplasat la Uvalde în calitate de mamă pentru a prezenta condoleanţe şi pentru a oferi sprijin comunităţii îndoliate.

19 elevi şi doi adulţi au fost ucişi, marţi, de un adolescent de 18 ani care a deschis focul în şcoala primară Robb din Uvalde, statul Texas, unde învaţă copii între 7 şi 10 ani. Potrivit autorităţilor, suspectul a fost identificat în persoana lui Salvador Ramos, cetăţean american.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1958 secunde