Mister elucidat în cazul avionului EgyptAir

263
Mister elucidat în cazul avionului EgyptAir - egyptairavionprabusit-1467289311.jpg
Anchetatorii egipteni au informat că, înainte de prăbușirea avionului companiei EgyptAir, în aeronavă s-au declanșat alarmele de fum. Potrivit acestor informații ce au fost scoase la iveală de datele conținute într-una dintre cutiile negre ale avionului, experții privilegiază acum ipoteza unui incident tehnic, și nu pe cea a unui act terorist la bordul aparatului.

Analiza uneia dintre cutiile negre ale avionului companiei EgyptAir prăbușit în Marea Mediterană, în data de 19 mai 2016, a confirmat faptul că alertele antifum din avion s-au declanșat în timpul zborului, înainte de prăbușirea avionului, au informat anchetatorii egipteni.

"Datele înregistrate confirmă alerte ale sistemului automatizat de comunicații ale avionului (ACARS), indicând prezența fumului în toalete și în partea din față a cabinei avionului", a declarat comisia de anchetă într-un comunicat de presă, potrivit Le Figaro.

"Părțile din fața avionului arată semne de deteriorare din cauza temperaturii foarte ridicate și a funinginii", se mai arată în același comunicat.

După descoperirea informațiilor înregistrate de către una dintre cutiile negre ale aparatului, ipoteza unui atentat terorist la bordul avionului, deși nu a fost total exclusă, a pierdut teren în fața celei a unei defecțiuni tehnice la bordul aparatului Airbus - A320. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4244 secunde