O companie specializată în criogenie conservă cadavre umane pentru a le "reînvia" în viitor

234
O companie specializată în criogenie conservă cadavre umane pentru a le
Timpul şi moartea au intrat într-un fel de "pauză" pentru anumite persoane din Scottsdale, un oraş din statul american Arizona, potrivit Stirileprotv


În interiorul unor bazine umplute cu azot lichid se află trupurile şi capetele provenite de la 199 de oameni care au optat pentru a fi crio-conservaţi în speranţa că vor putea fi readuşi la viaţă în viitor, după ce ştiinţa va fi avansat dincolo de lucrurile de care este capabilă în prezent, informează Reuters.

Mulţi dintre "pacienţi", aşa cum îi numesc reprezentanţii Alcor Life Extension Foundation, erau persoane aflate în stadii terminale cu cancer, scleroză laterală amiotrofică şi alte boli pentru care nu există niciun tratament în zilele noastre.


Matheryn Naovaratpong, o fetiţă thailandeză cu cancer cerebral, este cea mai tânără persoană care a fost crio-conservată, la vârsta de doi ani, în 2015.

"Ambii părinţi sunt medici, ea a suportat multiple operaţii pe creier şi, din păcate, nimic nu a funcţionat. Aşadar, ei ne-au contactat pe noi", a declarat Max More, director executiv al Alcoor, o organizaţie non-profit care susţine că este lider mondial în domeniul criogeniei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4787 secunde