O fată din Vaslui a scăpat de un viol pentru că agresorul s-a dovedit inapt

430
O fată din Vaslui a scăpat de un viol pentru că agresorul s-a dovedit inapt - viol-1665160609.jpg
O tânără din Vaslui a reușit să scape de un viol pentru că bărbatul care o agresa nu a reușit să-și ducă fapta la final. Era chiar individul care o crescuse, care de rușine a fugit apoi, și s-a ascuns într-un lan de porumb, potrivit Stirileprotv


De acolo l-au ridicat polițiștii care au fost ajutați în operațiunea de căutare de către mai mulți săteni. Individul a primit mandat de arestare pentru 30 de zile, arată publicația „Vremea Nouă”.

Potrivit polițiștilor, pe 4 octombrie, individul de 49 de ani, din localitatea Călimănești, comuna Puiești, a chemat-o la el pe fiica fostei sale concubine, iar tânăra de 20 de ani s-a dus, crezând că omul are ceva important să-i spună. Nu era un străin pentru ea, pentru că o crescuse de mică, și nu avea cum să bănuiască că avea alte gânduri.


Individul s-a năpustit asupra ei, cu intenția clară de a o viola. Tânăra s-a zbătut, dar a scăpat tocmai pentru că fostul ei tată vitreg nu a reușit, fizic, să întrețină actul sexual. Tânăra a reușit să pună mâna pe telefon și să sune la 112, iar individul a fugit.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.53 secunde