O vedetă TV și un avocat celebru și-au oficializat relația

8578
O vedetă TV și un avocat celebru și-au oficializat relația - cristina-hera-1693154537.jpg

Articole de la același autor

Căsătorie surpriză în lumea bună a capitalei. Avocatul Alexandru Chiciu și vedeta de televiziune Cristina Herea s-au căsătorit civil în acest weekend, în Snagov. Evenimentul a avut loc departe de ochii curioșilor, într-un cadru restrâns, iar martorii celor doi, la cununia civilă, au fost Marcel Sâmpetru, fostul procuror general al României și soția acestuia.


Alexandru Chiciu (49 ani) este unul dintre cei mai renumiți avocați din România. Acesta a fost procuror până în anul 2007, fiind unul dintre cei care au pus bazele actualei Direcții Naționale Anticorupție (DNA) și întâiul procuror din istorie care a trimis în judecată un ministru, pentru fapte de corupție. 
Ca avocat, Alexandru Chiciu a asigurat apărarea într-o serie de dosare care au ținut prim planul lumii juridice din România, clienți fiindu-i printre alții: Lia Olguța Vasilescu, Sorin Ovidiu Vântu, Ovidiu Tender și Claudiu Manda, potrivit gandul.ro. În prezent, acesta are și calitatea de avocat în Baroul Chișinău.


Cristina Herea (37 ani) este o cunoscută prezentatoare de televiziune, cu o experiență de peste 18 ani în presă. Este autoare a trei cărți și coordonatoare a mai multor publicații din România.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5287 secunde