Pacea, tot mai aproape? Vladimir Putin și-a dat acordul!

488
Pacea, tot mai aproape? Vladimir Putin și-a dat acordul! - vladimirputin111-1648295106.jpg

Articole de la același autor

Vladimir Putin (69 de ani), președintele Rusiei, a aprobat implicarea lui Roman Abramovich (55 de ani), patronul lui Chelsea Londra, în negocierile de pace care au loc cu Ucraina.

Din cauza bombardamentelor comandate în Ucraina, Rusia a primit numeroase sancțiuni din partea Uniunii Europene. Roman Abramovich, patronul lui Chelsea Londra, a fost afectat și el de măsurile pe care Guvernul din Marea Britanie i le-a impus. Acum, oligarhul rus vinde clubul ”albastru”.

Vladimir Putin și-a dat ok-ul pentru implicarea lui Roman Abramovich în negocierile pentru restabilirea păcii între Rusia și Ucraina, notează Financial Times.

Oligarhul rus de la Chelsea vrea să oprească războiul dintre Rusia și Ucraina și astfel a cerut să fie lăsat să meargă la negocierile dintre cele două state. După ce a primit acordul de la Vladimir Putin, Roman Abramovich s-ar fi întâlnit deja cu un oficial al biroului condus de Volodimir Zelenski, pentru a aranja o rundă de negocieri.

”Este un risc mare pentru el. Dar a spus 'Vreau să fac ceva'. Putin este imprevizibil și poate să se înfurie, întotdeauna e ceva riscant. Asta atrage multă atenție, ceea ce e periculos”, a declarat un apropiat al lui Vladimir Putin, potrivit sursei citate.

”Pot confirma că domnul Abramovich este implicat în discuțiile pentru pace”, a specificat și David Arakhamia, membru al grupului de negociatori ai lui Volodimir Zelenski.

Informația despre Roman Abramovich vine în contextul în care și Volodimir Zelenski a văzut în oligarhul rus un liant al negocierilor dintre Ucraina și Rusia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9389 secunde