UN NOU MESAJ VIDEO! Zelenski face presiuni pentru negocieri URGENTE cu Moscova

151
UN NOU MESAJ VIDEO! Zelenski face presiuni pentru negocieri URGENTE cu Moscova - specialreportamemberoftheselfpro-1648279927.jpg

Articole de la același autor

Forțele ruse continuă să distrugă orașele pașnice ale Ucrainei, la 31 de zile de la izbucnirea războiului. Armata Rusiei a anunţat că prima fază a campaniei sale militare din Ucraina s-a încheiat. A doua etapă a „operaţiunii speciale” se va concentra pe „eliberarea completă” a regiunii Donbas. Între timp, Ucraina a recucerit unele orașe și poziții la est de Kiev. Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că Rusia a pierdut până acum peste 16.000 de militari.




Într-un discurs video, vineri seara târziu, președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că forțele țării sale au dat „lovituri puternice” Rusiei și a vorbit din nou despre necesitatea unor negocieri de pace „concrete, urgente, corecte”, scrie The Guardian.

„Prin împiedicarea acțiunilor Rusiei, apărătorii noștri împing liderii ruși către o idee simplă și logică: este nevoie de discuții. Semnificative, urgente, corecte”, a spus Zelenski, adăugând că Ucraina nu va renunța la teritoriu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6601 secunde