Pățania unor prostituate din Buzău. Ce s-a întâmplat cu ele după ce au acceptat să se întâlnească cu doi tineri

390
Pățania unor prostituate din Buzău. Ce s-a întâmplat cu ele după ce au acceptat să se întâlnească cu doi tineri - buzau-1668434898.jpg

Articole de la același autor

Doi tineri din Buzău, de 21 şi 23 de ani, care pretindeau că sunt poliţişti, au fost arestaţi preventiv pentru uzurpare de calităţi oficiale şi tâlhărie calificată după ce au jefuit patru prostituate.


Cei doi nu sunt la primele fapte de acest gen şi au mai fost cercetaţi şi condamnaţi în trecut pentru fapte similare.

Potrivit anchetatorilor, cei doi tineri găseau anunţuri cu fete care practică prostituţia îşi dădeau întâlnire cu acestea sub pretextul întreţinerii de raporturi sexuale. Ulterior, unul dintre cei doi afirma că este poliţist şi le spunea victimelor că vor fi luate măsurile legale împotriva lor, timp în care îşi făcea apariţia cel de-al doilea, cu cagulă, care le încătuşa pe femei, le percheziţiona şi le lăsa fără bani şi carduri.


Potrivit IPJ Buzău ceii doi bărbaţi foloseau fără drept calitatea de poliţist, împrejurare în care le-ar fi deposedat de bani şi carduri bancare pe tinere, astfel că au fost au fost reţinuţi şi prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventive.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1964 secunde