Președintele american care și-a obligat amanta să ia droguri și să facă sex cu prietenul lui

1927
4
Președintele american care și-a obligat amanta să ia droguri și să facă sex cu prietenul lui - jfk-1328532507.jpg

Articole recomandate

Mimi Alford avea doar 19 ani atunci când a devenit internă la Casa Albă iar acum, 50 de ani mai târziu, femeia a lansat o carte în care povestește aventura sa cu John Fitzgerald Kennedy, care, susține ea, a fost primul bărbat din viața sa.

Dezvăluirile din biografia femeii sunt de-a dreptul scandaloase, pentru că femeia povestește în detaliu felul în care fostul președinte american se comporta, începând cu momentul primului lor contact sexual (femeia era virgină atunci), care a avut loc chiar în camera lui Jackie Kennedy și terminând cu faptul că, spune ea, a fost forțată de acest să încerce droguri și a fost provocată să facă sex oral cu prietenul cel mai bun al acestuia, Dave Powers, în timp ce JFK privea.

Președintele era "jucăuș", sexul cu el era "variat și distractiv" și bărbatul putea fi "seducător", mai spune femeia. Iar cea mai mare parte a timpului o petreceau făcând băi lungi.

Femeia, scrie Daily Mail, a avut la un moment dat în timpul aventurii lor amoroase impresia că a rămas însărcinată cu președintele american, dar a fost vorba despre o alarmă falsă, cu toate că președintele s-a oferit să o ajute să facă un avort, ilegal în America acelor ani. Cei doi nu s-au sărutat niciodată și, susține femeia, atunci când petreceau noaptea împreună, ea împrumuta pijamalele albastre de bumbac ale președintelui și niciodată nu i-a spus altfel decât "Domnule Președinte".

Ultima întâlnire a celor doi amanți a avut loc, spune Alford, cu o săptămână înainte ca JFK să fie împușcat, pe 15 noiembrie 1963, la un hotel din Manhattan. Mimi Alford trebuia să se căsătorească cu iubitul său din liceu.

Comentează știrea

ion
7 februarie 2012
file de istorie :-)

stai asa sa vezi peste niste ani cand tanti nutzi udrea o sa isi mazgaleasca biografia ce o sa aflam noi ca a facut nenea basescu cu ea :-))))))

GEO
7 februarie 2012
PENTRU ION

DAR TU PESTE CATI ANI ITI VEI MAZGALI BIOGRAFIA SA NE SPUI CE AI FACUT CU MAMA TA ?!

titi rumegus
7 februarie 2012
pt geo bou

esti prost rau,bai geo.esti gelos pe base si ai vise erotice cu imputita aia de udrea

geo
7 februarie 2012
de acord

Ai dreptate, dar tu ai vise erotice cu tine bai Titi

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5594 secunde