Protest inedit! Au scos vacile la păscut în fața Parlamentului

223
Protest inedit! Au scos vacile la păscut în fața Parlamentului - introcowsgermany-1684340435.png

Articole de la același autor

ONG-ul de mediu Greenpeace și Grupul de Lucru pentru Agricultură Rurală (AbL) din Germania au protestat marți, pe câmpul din fața Reichstag-ului (clădirea fostului parlament) de la Berlin, cerând păstrarea zonelor de pășunat pentru vacile de lapte, scrie Bild.


Într-o acțiune anunțată și aprobată de autorități, activiștii au dus 11 vaci la păscut pe spațiul verde din fața Parlamentului german. “Lasați-le să pască libere”, scria pe un banner al protestatarilor. “Cele 11 bovine sunt reprezentative pentru populația de 3,8 milioane. Doar 31% dintre aceste animale au acces la pășune”, a explicat un purtător de cuvânt al Greenpeace, Lasse van Aken.


Vacile și vițeii care “au luat parte al protest” provin dintr-o fermă ecologică din Uckermark și “s-au bucurat de ieșire!”, a glumit van Aken.
Organizațiile au mai cerut ca ministrul federal al agriculturii, Cem Özdemir, “să promoveze pășunatul”, iar fermierii să aibă, “posibilitatea de a obține prețuri corecte pe piața laptelui”. Protestul a durat în jur de patru ore.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.505 secunde