RĂZBOIUL, TOT MAI APROAPE! Austrian Airlines și Lufthansa suspendă zborurile

377
1
RĂZBOIUL, TOT MAI APROAPE! Austrian Airlines și Lufthansa suspendă zborurile - zte1ztgzzjgxmmnimdgxzmqxmjzimjg4-1645300753.jpg

Articole de la același autor

Situația devine tot mai tensionată în regiunile separatiste din estul Ucrainei: doi militari ucraineni au fost uciși sâmbătă în urma confruntărilor cu separatiştii pro-ruşi din regiunea Donbas. Inclusiv jurnaliștii s-au aflat sub tiruri. 


Echipele de monitorizare ale OSCE au înregistrat sute de încălcări ale armistiţiului, în ultimele 24 de ore, iar o încercare de mediere a eșuat pentru că delegația rusă nu s-a prezentat. 


Separatiştii pro-ruşi au  deschis focul asupra a peste 20 de aşezări, conform Ministerului ucrainean al Apărării. Rebelii au folosit inclusiv artileria grea, interzisă prin acordurile de la Minsk. În același timp, autoritățile germane și franceze le transmit cetățenilor lor să părăsească de urgență Ucraina, iar două mari companii aeriene își suspendă zborurile către Kiev, scrie digi24.ro




Compania aeriană Austrian Airlines a anulat toate zborurile spre și dinspre Kiev și Odesa până la sfârșitul lunii februarie, din cauza situației de securitate din Ucraina, a declarat sâmbătă pentru CNN purtătorul de cuvânt al companiei, Anna Pachinger. Orașul Lvov nu este încă afectat de măsura suspendării zborurilor, a precizat purtătoarea de cuvânt.


Și compania aeriană germană Lufthansa suspendă, de asemenea, zborurile spre și dinspre Kiev. Măsura se aplică începând cu 21 februarie și până la 28 februarie, potrivit unei declarații publicate sâmbătă pe site-ul companiei. 








Comentează știrea

Dan
20 februarie 2022
BLOCAJ

Când suspendați zborurile din și către Russia ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3797 secunde