Românul căutat de poliție după ce și-a omorât soția pentru că făcea bani puțini din videochat s-a predat în Italia

216
Românul căutat de poliție după ce și-a omorât soția pentru că făcea bani puțini din videochat s-a predat în Italia - roman-1660058512.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat în vârstă de 30 de ani căutat de de autorităţi după ce şi-a omorât soția pentru că făcea prea puțini bani din videochat s-a predat în Italia, a informat, marţi, Inspectoratul General al Poliţiei Române, potrivit Digi24


Un bărbat în vârstă de 30 de ani căutat de de autorităţi după ce şi-a omorât soția pentru că făcea prea puțini bani din videochat s-a predat în Italia, a informat, marţi, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române transmis Agerpres, luni, bărbatul de 30 de ani, urmărit internaţional, s-a predat autorităţilor din Italia.

Pe numele acestuia, afirmă sursa citată, Tribunalul Iaşi a emis un mandat de arestare preventivă, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.

Autorităţile italiene demarează procedura prevăzută pentru punerea în aplicare a mandatelor europene de arestare, în vederea predării, menţionează Poliţia.

Schimbul de date cu autorităţile italiene a fost efectuat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Iaşi, prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională - Biroul SIRENE, respectiv Biroului SIRENE din Italia.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au solicitat, joi, arestarea preventivă în lipsă a bărbatului, cercetat pentru uciderea soției sale.

Potrivit procurorilor, suspectul şi-a agresat soţia timp de şase ani, leziunile suferite de victimă conducând la deces.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3289 secunde