Sancțiunile SUA ar putea afecta importurile de smartphone-uri şi piese de avioane

134
Sancțiunile SUA ar putea afecta importurile de smartphone-uri şi piese de avioane - suasanctiuni-1640200546.jpg
Washingtonul ia în considerare măsuri dure de control al exporturilor pentru a perturba economia Rusiei, în cazul în care preşedintele Vladimir Putin ar decide invadarea Ucrainei, a declarat marţi un oficial al administraţiei Biden.

Măsurile, care urmează să fie discutate în cadrul unei reuniuni a unor înalţi oficiali, s-ar adăuga sancţiunilor economice pe care le are în vedere administraţia Biden în cazul în care Rusia ar invada Ucraina, după ce a masat zeci de mii de militari de-a lungul graniţei.

Preşedintele american Joe Biden a ameninţat cu acţiuni devastatoare împotriva Rusiei, în încercarea de a-l avertiza pe preşedintele Putin în legătură cu orice posibilă incursiune militară.

Liderul de la Kremlin a negat însă că Rusia plănuieşte o invazie.

Măsurile care vor fi discutate la reuniunea de la Casa Albă includ măsuri extraordinare de control al exporturilor, care ar putea sufoca o gamă largă de tehnologii industriale şi de consum către Rusia, a declarat un oficial care a dorit să îşi păstreze anonimatul pentru Reuters, potrivit Agerpres.Pagina a fost generata in 0.3119 secunde