Sex pentru educație. Copilele își vând trupurile pentru a putea merge la școală

247
Sex pentru educație. Copilele își vând trupurile pentru a putea merge la școală - sexpentrueducatie-1461070506.jpg

Articole recomandate

O tânără pe nume Aminata recunoaște cum face rost de bani. La doar 15 ani, lucrează ca prostituată, având cam trei clienți pe noapte. Însă motivul pentru care stă noaptea pe străzi, forțată să își vândă trupul, este tulburător: vrea să meargă la școală și doar așa poate să plătească taxele.

Aceasta este Sierra Leone, una dintre cele mai sărace țări din lume, unde taxa de 40 de lire pe an pentru educație este un lux, o sumă pe care însă multe familii nu și-o permit. Tot această sumă le forțează pe cele mai vulnerabile tinere, precum Aminata, să facă un schimb pe care nicio tânără n-ar fi trebuit să îl facă vreodată: sex pentru educație, scrie evz.ro.

Aminata a fost nevoită să facă o alegere după ce familia ei nu a mai putut să o întrețină. Într-o singură seară, câștigă nouă lire, de la trei clienți. Cu această sumă trebuie să se hrănească, să se îmbrace, să își cumpere cărți și să plătească taxa.

"Nu mă simt bine să fac asta, însă nu am avut altă opțiune, nu era nimeni care să aibă grijă de mine", a declarat aceasta, pentru Daily Mail. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2164 secunde