Și-a uitat buletinul în locuința de unde furase bani

417

Articole de la același autor

Un bărbat a ajuns în arestul Poliției după ce și-a pierdut actele de identitate în locuința unor bătrâni cărora le furase banii.
Potrivit anchetatorilor, în cursul zilei de luni, Vasile Calen, de 37 de ani, a mers acasă la soții Alexandru și Elena Cocor și a reușit să pătrundă în apartamentul lor după ce le-a spus că a fost trimis de fiul acestora.
În timp ce pensionarii încercau să-și contacteze fiul pentru a verifica spusele individului, Vasile Calen a furat dintr-un portofel 45 de lei, după care a plecat din locuință.
La scurt timp, femeia a sesizat lipsa banilor, dar a găsit pe jos mai multe documente, printre care și cartea provizorie de identitate a lui Vasile Calen.
După aproximativ un sfert de oră, hoțul și-a dat seama că și-a pierdut actele și s-a întors la apartamentul celor doi bătrâni, unde le-a returnat o parte din bani.
În schimb, el a cerut actele înainte să înapoieze și restul banilor. Cei doi bătrâni nu au acceptat, motiv pentru care a urmat o discuție în contradictoriu, în timpul căreia, profitând de neatenția femeii, Calen i-a smuls din mână banii pe care îi returnase și a părăsit din nou locuința, tot fără să-și recupereze actele de identitate.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, subinspector Radu Croitoru, fiul celor doi a anunțat, prin Serviciul 112, Secția 3 Poliție, iar polițiștii au reușit să-l identifice pe Vasile Calen după aproximativ două ore de la momentul comiterii faptei.
Bărbatul a fost prins chiar în dreptul imobilului în care locuiește, fiind dus la sediul Secției pentru continuarea cercetărilor.
Luat la întrebări de oamenii legii, el a recunoscut fapta comisă. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 75% și predat celor doi bătrâni.
Totodată, Vasile Calen a fost reținut sub acuzația de tâlhărie, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7145 secunde