Stormy Daniels cere justiţiei americane ca Donald Trump să fie condamnat la închisoare

120
Stormy Daniels cere justiţiei americane ca Donald Trump să fie condamnat la închisoare - 1-1717402498.jpg

Articole de la același autor

Fosta actriţă de filme pentru adulţi aflată în centrul dosarului care i-a adus fostului preşedinte Donald Trump un verdict de vinovăţie într-un proces penal a cerut justiţiei americane să-l condamne la închisoare pe candidatul republican, despre care susţine că a pierdut legătura cu realitatea, relatează agenţia AFP.

„Băgaţi-l la închisoare”, a declarat Stormy Daniels (45 de ani), potrivit Daily Mirror, în primul interviu acordat după decizia tribunalului din New York. „Cred că ar trebui să fie condamnat la închisoare şi la lucrări de interes general pentru cei mai puţin favorizaţi sau să servească drept sac de box voluntar într-un adăpost pentru femei”, a adăugat ea, caracterizându-l pe candidatul republican drept „complet rupt de realitate”.

După două zile de deliberări, cei 12 juraţi l-au declarat în unanimitate vinovat pe Donald Trump de cele 34 de delicte de falsificare de documente contabile menite să ascundă o plată de 130.000 de dolari către Stormy Daniels pentru a evita un scandal sexual chiar înainte de alegerile prezidenţiale din 2016.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3663 secunde