Două profesoare la final de carieră, sărbătorite de Zilele Școlii Nr. 1 Poarta Albă

1174
Două profesoare la final de carieră, sărbătorite de Zilele Școlii Nr. 1 Poarta Albă - x-scoala-1-poarta-alba-1717402410.jpg

Articole de la același autor

Vineri, 31 mai, a fost prilej de dublă sărbătoare pentru Şcoala Gimnazială Nr.1 Poarta Albă și Grădiniţa cu Program Prelungit Nr.1 Poarta Albă. 

„Școala noastră s-a aflat la ceas aniversar și, în același timp, am ales să  onorăm și «Ziua Copilului» prin dansuri și cântece dedicate copilăriei”, a transmis director profesor Florentina Mangri. Care împreună cu director adjunct prof. pentru învățământ primar Rodica Cotrumba i-au premiat, în cadrul unei festivități, pe elevii care au obținut rezultate deosebite la concursurile judeţene, desfășurate în acest an școlar.

„Am profitat de ocazie pentru a aprecia munca depusă în modelarea minților și a sufletelor atâtor generații de copii a doamnelor profesor pentru învățământ primar Natalia Munteanu și prof. fizică și chimie Niculina Mihalcea, două doamne dragi nouă care au ajuns la finalul carierei în învăţământ.

Trupe vesele și viu colorate, de dans și de muzicieni, au făcut un spectacol memorabil în curtea școlii, în prezenţa copiilor școlii și ai grădiniţei, părinţilor, cadrelor didactice și  invitaţilor noștri din partea autorităţilor locale”, a declarat prof. Florentina Mangri. 

Proiectul a fost coordonat de CPPE prof. înv. primar Corina Bolat, directorul adjunct Rodica Cotrumba și prof. înv. preșcolar Adriana Pîrvu.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4587 secunde