Tragedie în China

1118
Cincisprezece copii au murit sufo-cați sau înecați, în China, într-un accident care a implicat autobuzul școlar în care se aflau, la o zi după ce Gu-vernul a emis norme stricte pentru pre-venirea unor astfel de evenimente.

Copiii au murit înecați sau sufocați, după ce autobuzul în care se aflau a căzut într-un canal în timp ce încerca să evite o ricșă motorizată pe un drum de țară din provincia Jiangsu. Autobuzul ducea acasă elevii unei școli primare din provincie, relatează BBC News Online.

Apa din canal măsura aproximativ 60 de centimentri, potrivit biroului local pentru securitate publică. "Apa a intrat în autobuz și (...) unii dintre copii s-au înecat. Alții s-au sufocat", potrivit biroului, care a precizat că, în prezent, șoferul este în arest.

Oficialii încearcă să stabilească dacă vehiculul era supraîncărcat în momentul accidentului. Acesta are o capacitate de 52 de locuri, dar în momentul accidentului în el s-ar fi aflat doar 29 de copii.

Cu o zi înainte de accident, Guver-nul central a emis un proiect de norme care să garanteze siguranța copiilor. Acesta a cerut ca autobuzele și șoferii să fie controlați în mod obligatoriu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Decembrie 2011
Stire din Actual : Marea Britanie abandonează UE
Pagina a fost generata in 0.3204 secunde