Ucraina: Putin este gata pentru un 'dialog constructiv', salută 'abordarea echilibrată' a Africii

1443
Ucraina: Putin este gata pentru un 'dialog constructiv', salută 'abordarea echilibrată' a Africii - ndqwjmhhc2g9mzezmzmxytrhy2m1yte3-1687024378.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele rus Vladimir Putin s-a declarat sâmbătă "gata" pentru un "dialog constructiv cu cei care doresc pacea", în timpul unei întâlniri cu mediatorii africani asupra Ucrainei, salutând "abordarea echilibrată" a Africii faţă de criza ucraineană, informează France Presse şi Reuters.


"Salutăm o abordare echilibrată a prietenilor noştri africani faţă de criza ucraineană", a declarat Putin, la începutul acestei întâlniri la Sankt Petersburg (nord-vestul Rusiei), unde a sosit delegaţia africană de mediere după o deplasare la Kiev.


"Suntem deschişi unui dialog constructiv cu cei care doresc pacea bazată pe principiile justiţiei şi ţinând cont de interesele legitime ale părţilor", a subliniat el.


La Kiev, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a exclus din nou vineri orice negociere cu Rusia după întâlnirea cu liderii africani, denunţând "o minciună" a Moscovei în plină contraofensivă a forţelor sale armate.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5726 secunde