X

Un soldat ucrainean s-a căsătorit cu iubita lui în plină stradă, înainte să plece la luptă

311
1
Un soldat ucrainean s-a căsătorit cu iubita lui în plină stradă, înainte să plece la luptă - casatorie-1647774628.jpg
Clipe emoționante pe frontul din Ucraina: printre bombardamente și tragedii, un soldat a hotărât că este timpul să se căsătorească cu iubita lui.


Ceremonia a avut loc chiar pe stradă, în prezența colegilor militarului. Cei doi au primit și binecuvântarea unui preot


Potrivit Antena3,ro nu este singura poveste emotionantă. Tot mai multe cupluri s-au căsătorit de la începutul războiului.

Au avut loc și cereri în căsătorie. Un soldat și-a surprins iubita. El și-a pus colegii să oprească mașina în care aceasta se afla și să-i percheziționeze pe oamenii aflați la bordul autoturismului.

Totul era de fapt un plan bine pus la punct.

Unul dintre soldați a vrut să facă o surpriză și a cerut-o de soție pe logodnica sa care era pasager.

Fata vizibil speriată stătea cu mâinile sus în momentul în care iubitul ei s-a așezat în genunchi cu un inel și un buchet de flori în mâna .Ea a pufnit în plâns când a văzut ce se întâmplă și toți cei prezenți au început să aplaude și să filmeze momentul emoționant.


Comentează știrea

MOARTE LUI PUTIN
20 martie 2022
Elita rusă încearcă să-l lichideze pe Putin și a ales deja un succesor (serviciul de informații al armatei ucrainene)

Direcția Principală de Informații (GUR) a Ministerului Apărării de la Kiev a scris, duminică, pe Facebook, că, în cadrul elitei politicienilor și oamenilor de afaceri ruși, se formează deja un grup de persoane influente în opoziție cu președintele Vladimir Putin, care și-au propus să-l lichideze fizic pe liderul de la Kremlin. "Scopul acestui grup - înlăturarea rapidă a lui Putin de la putere și restabilirea legăturilor economice cu Occidentul, distruse din cauza războiului din Ucraina. O anumită parte a elitei politice ruse îl consideră pe Aleksandr Bortnikov, directorul Serviciului Federal de Securitate al Rusiei (FSB), drept succesorul lui Putin. Recent, Bortnikov a căzut în dizgrația dictatorului rus. Bortnikov și instituția sa erau responsabili de evaluarea stării de spirit a populației și a capacității armatei ucrainene. Se știe că Bortnikov și alți reprezentanți influenți ai elitei ruse iau în considerare diferite opțiuni pentru a-l înlătura (pe Putin, n.r.) de la putere, în special prin otrăvire, îmbolnăvire bruscă sau alt 'accident'. Nu este exclus ca recenta 'scurgere' de informații privind localizarea unităților cecene din nordul Kievului să fie legată de aceste procese" - a transmis serviciul de informații al armatei ucrainene. Această situație, potrivit GUR, ar putea fi generată pentru a slăbi influența liderului cecen, Ramzan Kadîrov, dar ar putea reprezenta și o încercare de a stabili în prealabil o cooperare cu autoritățile ucrainene, ocolind actuala conducere a Federației Ruse.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3797 secunde